Neem contact opContact

Vieringen beheren

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw vieringen kunt beheren.

Toegang tot de vieringen

In het overzicht van de vieringen ziet u een lijst van de verschillende vieringen. U kunt een bestaande viering selecteren en aanpassen of een nieuwe viering toevoegen.

Een viering aanpassen

Als u een viering wilt aanpassen, klikt u op de titel van de viering. Hier kunt u de details van de viering aanpassen, zoals de titel, de tekst, de afbeelding, de locatie en de datum.

Locaties beheren

Het is belangrijk om te begrijpen dat een locatie iets anders is dan de gemeenschap waaraan een viering is verbonden. Een locatie is het adres waar de viering wordt gehouden. Het is mogelijk dat een bepaalde gemeenschap meerdere adressen heeft waar vieringen worden gehouden. U kunt locaties beheren en toevoegen in het locatieoverzicht.

Vieringsopties

Er zijn verschillende vieringsopties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld de datum van de viering instellen, de voorganger selecteren, het type viering kiezen (bijvoorbeeld een gebedsviering of een eucharistieviering), en eventueel het koor selecteren.

Viering opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw viering, klik dan op de blauwe 'Opslaan'-knop.

Vieringen importeren

Als u veel vieringen heeft, kunt u deze eenvoudig importeren vanuit Excel met behulp van onze importmodule voor vieringen. Dit kan u vinden in het linkermenu onder 'Opties' --> 'Vieringenimport'.

crosschevron-down