Neem contact opContact

Footer (voettekst) bewerken

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw footer (voettekst) kunt bewerken.

Toegang tot de footer

De footer is het onderste gedeelte van uw website dat op elke pagina en nieuwsitem wordt weergegeven. U kunt de inhoud van de footer aanpassen via de optie 'Footer' in uw beheerpaneel.

Footer aanpassen

De footer kan vaak worden verdeeld in verschillende secties, zoals een korte beschrijving, enkele links en contactgegevens. U kunt de inhoud van deze secties aanpassen met behulp van tekstvelden.

Links toevoegen

U kunt links naar andere pagina's van uw website toevoegen in de voettekst. Om een nieuwe link toe te voegen, selecteert u de tekst die u wilt linken en klikt u op 'Link invoegen'. U kunt dan zoeken naar de pagina waarnaar u wilt linken. Om een nieuwe regel te beginnen zonder een nieuwe paragraaf te starten, gebruikt u Shift+Enter in plaats van Enter.

Afbeeldingen en formulieren toevoegen

U kunt ook afbeeldingen en formulieren toevoegen aan de voettekst. U kunt bijvoorbeeld een afbeelding toevoegen met de knop 'Media toevoegen' of een formulier, zoals een nieuwsbriefinschrijvingsformulier.

Footer opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw voettekst, vergeet dan niet om op de blauwe 'Opslaan' knop te klikken.

crosschevron-down