Neem contact opContact

Menu's beheren

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw menu's kunt beheren.

Toegang tot de menu's

In het overzicht van de menu's ziet u de verschillende menu's die u kunt beheren. Meestal is er één menu, namelijk het menu aan de bovenkant van de website, dat bestaat uit hoofdpagina's en subpagina's.

Een menu aanpassen

Als u een menu wilt aanpassen, kunt u de verschillende pagina's bekijken die in het menu staan. Het is ook mogelijk om een nieuwsitem in het menu te plaatsen of aangepaste links toe te voegen.

Pagina's toevoegen aan het menu

U kunt pagina's toevoegen aan het menu door de verschillende pagina's aan de linkerkant te bekijken. U kunt kiezen uit de meest recente pagina's of alle pagina's bekijken en zoeken naar de pagina die u wilt toevoegen. Klik op de knop 'Aan menu toevoegen' om de pagina toe te voegen.

De volgorde van de menu-items aanpassen

U kunt de volgorde van de menu-items aanpassen door ze te slepen naar de gewenste plaats. Als u een menu-item helemaal naar de zijkant sleept, wordt het een subpagina. Vergeet niet om op de blauwe 'Menu opslaan' knop te klikken na het bewerken.

Menu-items bewerken

U kunt de details van de menu-items bewerken door op het driehoekje te klikken. U kunt bijvoorbeeld de navigatielabel aanpassen als de titel van de pagina te lang is voor het menu. U kunt ook menu-items verwijderen door op 'Verwijderen' te klikken.

Extra opties

Er zijn extra opties beschikbaar voor het beheren van de menu's. U kunt bijvoorbeeld de knoppen 'Omhoog' en 'Omlaag' gebruiken om de volgorde van de menu-items aan te passen als het slepen moeilijk is.

crosschevron-down