Neem contact opContact

Kerkbladen beheren

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw kerkbladen kunt beheren.

Toegang tot de kerkbladen

In het overzicht van de kerkbladen ziet u een lijst van de verschillende kerkbladen. U kunt een bestaand kerkblad selecteren en aanpassen of een nieuw kerkblad toevoegen.

Een kerkblad aanpassen

Als u een kerkblad wilt aanpassen, klikt u op de titel van het kerkblad. Hier kunt u de details van het kerkblad aanpassen, zoals de titel, de tekst, de afbeelding, en de link naar het PDF-bestand.

Kerkbladdetails

Het is belangrijk om de titel van het kerkblad te voorzien van de editie, bijvoorbeeld "De Postduif, Editie 2023". Op deze manier kunnen bezoekers direct zien of ze de juiste versie hebben. U kunt ook een extra tekst toevoegen en het PDF-bestand van het kerkblad uploaden via de knop 'Bestand toevoegen'.

Kerkbladlink

Het is mogelijk om een link naar het kerkblad toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een link zijn naar het online portaal van uw kerkblad. Bezoekers kunnen dan direct het kerkblad online lezen.

Kerkbladafbeelding

Het is nuttig om de voorpagina van het kerkblad toe te voegen als afbeelding. U kunt hiervoor een screenshot maken van de voorpagina van het PDF-bestand en deze uploaden. U kunt ook een alternatieve afbeelding instellen voor de kerkbladpagina.

Kerkblad opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw kerkblad, klik dan op de blauwe 'Opslaan'-knop.

Kerkbladen bekijken

Het is mogelijk om de kerkbladen te bekijken zoals deze worden weergegeven op de website. U kunt dit doen door naar de kerkbladenpagina te gaan. De kerkbladen worden automatisch gesorteerd op publicatiedatum.

crosschevron-down