Neem contact opContact

Berichten beheren

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw berichten kunt beheren.

Berichten en categorieën

Berichten kunnen nieuwsberichten of andere soorten berichten zijn, afhankelijk van de categorie. U heeft waarschijnlijk de categorie 'Nieuws' en mogelijk kunt u extra categorieën aanmaken. In het overzicht van alle berichten kunt u op het bericht klikken dat u wilt aanpassen, of u kunt een nieuw bericht aanmaken.

Een bericht aanmaken of bewerken

Bij het aanmaken of bewerken van een bericht kunt u eerst de titel instellen of wijzigen. Deze verschijnt bovenaan het bericht. Vervolgens kunt u de tekst van het bericht invoeren en opmaken. U kunt bijvoorbeeld een kop invoeren, tekst vet maken, links invoegen en afbeeldingen toevoegen.

Afbeeldingen en formulieren toevoegen

U kunt afbeeldingen toevoegen aan uw bericht door op de knop 'Media toevoegen' te klikken. U kunt bestaande afbeeldingen op de website gebruiken, nieuwe afbeeldingen uploaden vanaf uw computer, of gratis afbeeldingen zoeken op het internet. U kunt ook formulieren toevoegen aan uw bericht, zoals een donatieformulier.

 Extra opties

Er zijn extra opties beschikbaar voor uw bericht. U kunt bijvoorbeeld een knop onderaan het bericht laten zien om naar een andere website of pagina te verwijzen. U kunt ook een fotogalerij tonen onderaan een bericht.

Denk eraan om altijd een uitgelichte afbeelding aan uw nieuwsitems toe te voegen. Deze wordt standaard getoond in het overzicht en ook bovenaan de nieuwsberichttekst.

Bericht opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw bericht, druk op de blauwe 'Opslaan' knop. Als u een nieuw bericht aanmaakt, kunt u het ook als concept opslaan. Op deze manier wordt wat u heeft gedaan opgeslagen, maar het bericht is nog niet zichtbaar op de website.

Bericht publiceren

Wanneer u klaar bent om uw bericht te publiceren, kunt u de publicatiedatum instellen. U kunt ook een datum in de toekomst kiezen om berichten in de toekomst in te plannen. Ook hierna drukt u weer op de blauwe 'Opslaan' knop nadat u de publicatiedatum heeft ingesteld.

crosschevron-down