Neem contact opContact

Tekstvelden gebruiken

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw tekstvelden kunt gebruiken.

Tekst invoeren en opmaken

In het tekstveld kunt u algemene tekst schrijven en opmaken. U kunt koppen toevoegen door de tekst te selecteren en 'Kop' te kiezen. U kunt de tekst ook vet of cursief maken, lijsten toevoegen, citaten maken, de tekst uitlijnen (links, midden of rechts), en links invoegen.

Afbeeldingen en formulieren toevoegen

U kunt afbeeldingen toevoegen aan uw tekst door op de knop 'Media toevoegen' te klikken. U kunt ook formulieren toevoegen aan uw tekst, zoals een donatieformulier.

Extra opties

Er zijn extra opties beschikbaar in het tekstveld. U kunt bijvoorbeeld een horizontale lijn toevoegen als scheiding tussen twee delen van de tekst. U kunt ook speciale tekens invoegen die niet op uw toetsenbord staan.

Tekst plakken

Als u tekst vanuit een andere bron (zoals Word of een andere website) wilt plakken, is het belangrijk om de opmaak te verwijderen. U kunt dit doen door de optie 'Plakken als tekst' te selecteren voordat u de tekst plakt, of door de opmaak te verwijderen nadat u de tekst heeft geplakt.

Bericht opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw tekst, klik dan op de blauwe 'Opslaan' knop.

Sneltoetsen

Er zijn sneltoetsen beschikbaar voor veel van de bewerkingsopties in het tekstveld. U kunt bijvoorbeeld Ctrl+B gebruiken om tekst vet te maken. U kunt een overzicht van alle sneltoetsen zien door op de vraagtekenknop te klikken.

crosschevron-down