Neem contact opContact

Media gebruiken

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u media in uw website kunt aanpassen.

Toegang tot de mediabibliotheek

In de mediabibliotheek worden alle afbeeldingen en bestanden weergegeven die naar de website zijn geüpload. U kunt direct naar de mediabibliotheek gaan om bestanden toe te voegen.

Bestanden toevoegen

U kunt nieuwe bestanden importeren vanaf uw computer, of u kunt afbeeldingen rechtstreeks downloaden via een link met behulp van de optie 'Instant Images'. Er zijn verschillende bibliotheken beschikbaar, zoals Unsplash, Pixabay en Pexels. U kunt zoeken naar de gewenste afbeelding via het zoekveld. Het is raadzaam om Engelse zoektermen te gebruiken voor de beste resultaten.

Afbeeldingen aanpassen

Het is belangrijk om elk nieuwsitem of deel van de website een eigen uitgelichte afbeelding te geven. Met de optie 'Instant Images' kunt u altijd iets passends vinden. De afbeeldingen worden automatisch netjes geschaald en op de juiste manier geladen op de website. U kunt de 'Smart Crop' optie gebruiken om het meest interessante deel van de foto altijd in beeld te houden.

Bestanden beheren

In het totaaloverzicht van de mediabibliotheek kunt u de bestanden op twee manieren bekijken: via een lijstweergave of in een raster. U kunt ook filteren om bijvoorbeeld alleen afbeeldingen of alleen documenten te bekijken. U kunt ook sorteren op datum of alleen uw eigen bestanden bekijken.

Bestanden verwijderen

Het is mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te verwijderen via de optie 'Bulkselectie'. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en kies vervolgens 'Permanent verwijderen'.

Afbeeldingen bewerken

U kunt de opties van afbeeldingen aanpassen, zoals het invoeren van een alternatieve tekst en een titel voor Google en mensen met beperkt zicht. Het is ook mogelijk om afbeeldingen direct op de website te bewerken. U kunt bijvoorbeeld een deel van de afbeelding verwijderen of de afbeelding roteren.

Bestanden opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw bestanden, klik dan op de 'Opslaan' knop.

crosschevron-down