Neem contact opContact

Activiteiten beheren

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw activiteiten kunt beheren.

Toegang tot de activiteiten

In het overzicht van de activiteiten ziet u een lijst van de verschillende activiteiten. U kunt een bestaande activiteit selecteren en aanpassen of een nieuwe activiteit toevoegen.

Een activiteit aanpassen

Als u een activiteit wilt aanpassen, klikt u op de titel van de activiteit. Hier kunt u de details van de activiteit aanpassen, zoals de titel, de tekst, de afbeelding, de locatie en de datum.

Activiteitsopties

Er zijn verschillende activiteitsopties beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld de datum van de activiteit instellen. Het is ook mogelijk om de tijd te verbergen in het overzicht. Dit kan handig zijn als de tijd van de activiteit nog niet bekend is.

Activiteiten dupliceren

Als u activiteiten heeft die regelmatig plaatsvinden, kunt u deze eenvoudig dupliceren met behulp van de 'Dupliceren' knop. Dit maakt een nieuwe activiteit aan met dezelfde details als de originele activiteit. U kunt dan de datum aanpassen en de nieuwe activiteit opslaan.

Locaties beheren

Het is belangrijk om te begrijpen dat een locatie het adres is waar de activiteit plaatsvindt. U kunt locaties beheren en toevoegen in het locatieoverzicht. U kunt ook de locatieafbeeldingen toevoegen.

Activiteit opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw activiteit, klik dan op de blauwe 'Opslaan'-knop.

Activiteiten bekijken Het is mogelijk om de activiteiten te bekijken zoals deze worden weergegeven op de website. U kunt dit doen door naar de activiteitenpagina te gaan. De activiteiten worden automatisch gesorteerd op opkomende datum.

crosschevron-down