Neem contact opContact

Teamleden beheren

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw teamleden kunt beheren.

Toegang tot de teamleden

In het overzicht van de teamleden ziet u een lijst van de verschillende teamleden. U kunt een bestaand teamlid selecteren en aanpassen of een nieuw teamlid toevoegen.

Een teamlid aanpassen

Als u een teamlid wilt aanpassen, klikt u op de naam van het teamlid. Hier kunt u de details van het teamlid aanpassen, zoals de naam, de tekst, de afbeelding, de positie en de categorie.

Teamlidcategorieën

Het is mogelijk om verschillende categorieën te maken voor uw teamleden. Bijvoorbeeld, u kunt een categorie 'Bestuur' en een categorie 'Pastoraal' hebben. Per overzicht of carrousel kunt u kiezen voor een van deze categorieën.

Teamliddetails

Er zijn verschillende details die u kunt invullen voor uw teamleden. Deze details worden alleen getoond als ze zijn ingevuld. U kunt bijvoorbeeld het telefoonnummer, het e-mailadres en extra informatie invullen.

Teamlidafbeelding

Het is belangrijk om een goede afbeelding te kiezen voor uw teamleden. U kunt de 'Smart Crop' optie gebruiken om het meest interessante deel van de foto altijd in beeld te houden. U kunt ook een alternatieve afbeelding instellen voor de teamlidpagina.

Teamlid opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw teamlid, klik dan op de blauwe 'Opslaan'-knop.

Teamleden bekijken

Het is mogelijk om de teamleden te bekijken zoals deze worden weergegeven op de website. U kunt dit doen door naar de teampagina te gaan. De teamleden worden automatisch gesorteerd op naam.

crosschevron-down