Neem contact opContact

Pagina's beheren

Bekijk onderstaande video om te zien hoe u uw pagina's kunt beheren.

Toegang tot de pagina's

In het overzicht van de pagina's ziet u een lijst van de verschillende pagina's. Sommige pagina's zijn links uitgelijnd en andere hebben een streepje. Dit betekent dat dit een subpagina is en dat deze onder een bepaalde hoofdpagina valt. U kunt dit instellen in de instellingen.

Een pagina aanpassen

Als u een pagina wilt aanpassen, bijvoorbeeld de startpagina, klikt u op de titel van de pagina. Aan de linkerkant ziet u de velden en aan de rechterkant de verschillende eigenschappen van die velden of de mogelijkheden om toe te voegen.

Pagina-opties en pagina-blokken

Er zijn verschillende pagina-opties voor specifieke pagina's. De belangrijkste is het uiterlijk van die pagina. Standaard is er bij een nieuwe pagina de standaardpagina. Dit is hoe alle pagina's eruit zien op de website. Het is ook mogelijk om het een ander type pagina te maken, bijvoorbeeld een homepage, een nieuwsitempagina, een activiteitenpagina, een teamoverzichtpagina, een kerkbladenoverzichtpagina, een dagelijkse lezingpagina, een gemeenschapspagina of een vieringschema pagina.

Pagina-blokken toevoegen

U kunt pagina-blokken toevoegen aan uw pagina. Dit zijn verschillende onderdelen van de pagina die u kunt aanpassen en rangschikken. U kunt bijvoorbeeld een tekst- en afbeeldingenblok toevoegen, een referentieblok, een tekstblok, een fotogalerijblok, een tabbladenblok, een pagina-brekerblok, enzovoort.

Pagina opslaan

Wanneer u klaar bent met het bewerken van uw pagina, klik dan op de blauwe 'Opslaan'-knop.

Pagina bekijken

Het is mogelijk om de pagina te bekijken zoals deze eruitziet voor bezoekers. Klik op de knop 'Pagina bekijken' om dit te doen.

crosschevron-down