Neem contact opContact

Multi-vendor webshop

Wij realiseren een webshop zodat de website succesvol losse producten kan aanbieden en verkopen. Deze producten zijn in te delen in categorieën en subcategorieën.

Verkopers
De websitebeheerder kan een oneindig aantal verkopers toevoegen aan de webshop. Deze verkopers kunnen zelf inloggen op de webshop en komen dan op een “frontend dashboard” terecht. Hierop kunnen ze zelf producten toevoegen, verwijderen en aanpassen, hun webshop beheren en bestellingen afhandelen.

Wij zorgen ervoor dat de websitebeheerder verschillende abonnementen kan aanbieden aan de verkopers (bijvoorbeeld Brons, Zilver, Goud). Deze abonnementen kunnen worden gekoppeld met bepaalde functionaliteiten op de webshop of het aantal te verkopen producten.

Verkopers kunnen ook hun verzendtarief instellen en kortingsbonnen aanmaken om onder hun eigen klanten te verspreiden. Deze kortingsbonnen zijn enkel toepasbaar op de producten die ze zelf verkopen.

Bezoekers die geïnteresseerd zijn om verkoper te worden kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier op de website. De beheerder kan vervolgens contact opnemen met de verkoper en de verkoper toevoegen aan het systeem, waarna de verkoper een mail met handleiding ontvangt om zelf aan de slag te gaan met zijn of haar winkelpagina en producten. De websitebeheerder kan per verkoper instellen hoeveel commissie er per verkocht product wordt gerekend (percentueel of vast tarief).

Betalingen
Voor het afhandelen van betalingen maken wij een account aan bij een betalingsprovider (Mollie of Stripe, nader te bepalen) en integreren deze in de webshop. Hiermee kunt u verschillende betaalopties zoals iDeal, creditcard, Paypal en bankoverschrijving aanbieden aan de kopers.

Geld van verkopen komt eerst binnen bij de bankrekening van de webshop. Per verkoper kan de websitebeheerder instellen wanneer verkopers uitbetaald worden. Dit kan automatisch per maand, op een willekeurig moment op verzoek van de verkoper (na controle door websitebeheerder), of wanneer de websitebeheerder dit wil. De websitebeheerder kan een limiet instellen van een minimale hoeveelheid geld dat verdiend moet zijn door een verkoper voordat een uitbetaling wordt gedaan.

Voor automatische betaling dient de verkoper een Paypal-account aan te maken. Ook voor de webshop dient een Paypal-account te worden aangemaakt. Paypal rekent 2% commissie per betaling. Hetzelfde is mogelijk voor Stripe. Stripe rekent 1,4% commissie per betaling + €€ 0,25. In dat geval dienen de webshop en de verkoper allebei een account bij Stripe af te nemen.

Handmatige betalingen via bankoverschrijving zijn ook mogelijk. De verkopers kunnen hiervoor hun gegevens in hun account opnemen.

Contact
Wij maken een functie waardoor bezoekers contact op kunnen nemen met de verkoper van een product. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een vraag te stellen. De verkoper kan dit contact beheren in het dashboard.

Gebruiksvriendelijkheid
Er komt een functie op de webshop waardoor verkopers producten kunnen importeren met een csv-bestand. Zo kunnen verkopers die al een productenlijst hebben deze snel integreren, in plaats van elk product apart aanmaken.

De webshop krijgt de functie om aan bezoekers de laatste verkopen van anderen te tonen. Dit geeft vertrouwen aan de bezoekers om zelf ook aankopen te doen.

cross