SEA - Google Ads

Voor uw Search Engine Advertising (SEA), oftewel zoekmachinemarketing, ontwerpen wij vier Google Ads campagnes. We zetten deze campagnes uit. Daarna monitoren we de effectiviteit van de campagnes. Effectieve campagnes boosten we, terwijl we minder effectieve campagnes aanscherpen of verwijderen.

Webheld rapporteert de bevindingen aan de opdrachtgever.

SMM - Facebook

Voor uw Social Media Marketing (SMM) maken wij vier Facebookcampagnes. Deze zetten wij uit. Daarna monitoren we de effectiviteit van de campagnes. Effectieve campagnes boosten we, terwijl we minder effectieve campagnes aanscherpen of verwijderen.

Webheld rapporteert de bevindingen aan de opdrachtgever.

Inrichten Facebook Advertising

We doen onderzoek naar parameters waaraan nieuwe Facebookcampagnes aan moeten voldoen. Daarnaast koppelen we tracking tools aan de website om effectiviteit te meten en richten we het advertentie-account in.

Inrichten Google Ads

We doen onderzoek naar parameters waaraan nieuwe Google Ads campagnes aan moeten voldoen. Daarnaast koppelen we trackingtools met de website om effectiviteit te meten en richten we het advertentie-account in.

Advertentiebudget

Het advertentiebudget is het bedrag voor het kopen van advertenties. Dit bedrag is in overleg met de opdrachtgever.

Webheld rekent voor het in eigen beheer beheren van advertentiebudget 4% administratiekosten van het uitgegeven advertentiebudget. Deze administratiekosten worden na afloop van de campagnes zoals genoemd in deze offerte separaat gefactureerd.

Ontwerp en realisatie van Mailchimp-sjabloon

Mailchimp is een dienst voor het sturen van nieuwsbrieven. In Mailchimp ontwerpen wij voor u een passend sjabloon. Deze kan de beheerder invullen met nieuwsberichten en vervolgens versturen naar de mailing list.

Aanvragen en instellen Mailchimp-account

Mailchimp is een dienst voor het sturen van nieuwsbrieven. Wij maken hierop een account aan. Daarna koppelen we uw Mailchimp-account met het nieuwsbriefformulier op uw website. Zo worden bezoekers automatisch aan de mailing list toegevoegd. Ook minimaliseren wij de kans dat uw nieuwsbrieven in de spam terecht komen.

Mailchimp-campagne

In overleg met de klant wordt een Mailchimp-campagne opgesteld in een bestaande template. Deze sturen wij na akkoord van de klant naar de abonnees.

SEO-boost

Search Engine Optimalization (SEO), oftewel zoekmachineoptimalisatie, zorgt ervoor dat zoekmachines zoals Google uw website goed vindbaar maken. Dit betekent dat als een gebruiker bepaalde trefwoorden intypt die met uw website te maken hebben, uw website hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven.
Wij lopen uw hele website door en optimaliseren deze voor de beste zichtbaarheid in de zoekmachines.

Facebook pagina aanmaken en inrichten

Het aanmaken en optimaal inrichten van een Facebook pagina.