Vieringenfunctionaliteit

Wij maken op uw website een overzicht van de vieringen. Dit overzicht kan de vieringen sorteren op startdatum. Vieringen die verlopen zijn verdwijnen automatisch uit deze overzichten. Eventueel kunnen we een filter aanmaken waarmee de bezoeker de activiteiten kan filteren op categorie.

Ook maken we een aparte overzichtspagina waarbij alle vieringen in een uitgebreid schema staan. De bezoeker kan een tijdsperiode kiezen, waar het schema zich op aanpast.

Het schema maken we op in de stijl van het overzicht dat u in uw parochieblad gebruikt. Hierdoor kan deze eventueel direct worden gekopieerd naar uw parochieblad. Op deze manier bespaart u veel tijd doordat u de vieringen maar op één locatie en manier hoeft te beheren.

 

Livestreamfunctionaliteit

Wij maken voor u een livestreamfunctionaliteit. Hiermee kunt u een livestream van Youtube of Facebook binnen uw website tonen. Daardoor hoeven bezoekers niet naar een externe website te gaan.

De livestream toont altijd de eerstvolgende live video. Daaronder kunt u een overzicht laten presenteren van eerdere uitgezonden video's, waardoor de bezoeker deze alsnog kan bekijken. Een Youtubestream dient voor integratie binnen de website wel aan de Youtube-voorwaarden te voldoen  om livestreams binnen websites op te nemen: momenteel geldt een minimum van 1000 abonnees en 4000 kijkuren.

Prekenfunctionaliteit

Wij maken voor u een prekenfunctionaliteit. Hiermee kunt u op uw website een overzicht van preken weergeven. Wij kunnen eventueel een filter aanmaken waarmee de bezoeker de preken kan filteren op een gewenste categorie.

Importeerfunctionaliteit voor vieringen

Webheld levert een basis-Excel-sheet aan, waarin de roostermakers eenvoudig alle vieringen met eigenschappen kunnen invoeren. Nadat deze definitief is, kan deze door een beheerder met een speciaal door Webheld ontwikkelde functionaliteit eenvoudig binnen de website worden geüpload, zodat de vieringen direct beschikbaar en te bekijken zijn door de bezoeker. Hierna kunnen de vieringen eenvoudig door beheerders nog worden bewerkt. Deze functionaliteit levert een grote tijdwinst op voor beheerders en roostermakers.

Flipbookfunctionaliteit

Realisatie van een flipbookfunctionaliteit. PDF's van boekjes, magazines of nieuwsbrieven zijn te uploaden op de website, waar vervolgens een "flipbook" van wordt gemaakt. Deze "flipbooks" zijn op elke gewenste pagina te presenteren, dan wel in een totaaloverzicht weer te geven. Bezoekers kunnen een afbeelding van de flipbook aanklikken, waarna deze fullscreen wordt geopend en op prachtige manier is door te bladeren. Bezoekers kunnen eventueel ook de oorspronkelijke pdf downloaden.

Donatiefunctionaliteit

Realisatie van een donatiefunctionaliteit. Er wordt een donatieformulier aangemaakt en geplaatst op de gewenste pagina daarvoor. Betalingen kunnen door de bezoeker worden gedaan door middel van iDeal en desgewenst andere betaalopties, zoals bankoverschrijving, creditcard of paypal. Hiervoor wordt een account aangemaakt bij Mollie, die gekoppeld wordt aan de website.

Misintentiefunctionaliteit

Realisatie van een misintentiefunctionaliteit. Er wordt een misintentieformulier aangemaakt en geplaatst op de gewenste pagina daarvoor. Betalingen kunnen door de bezoeker worden gedaan door middel van iDeal en desgewenst andere betaalopties, zoals bankoverschrijving, creditcard of paypal. Hiervoor wordt een account aangemaakt bij Mollie, die gekoppeld wordt aan de website.

Lezingenfunctionaliteit

Realisatie van een Lezingenfunctionaliteit. Vanuit Evangelico worden lezingen voor de dag automatisch op geïntegreerde wijze op een pagina naar keuze weergegeven. De bezoeker kan bladeren naar dagen in de toekomst.

Kerkpaginafunctionaliteit

Realisatie van een kerkpaginafunctionaliteit. Beheerders kunnen per locatie, geloofsgemeenschap of kerk een aparte "kerkpagina" aanmaken. Deze worden automatisch toegevoegd aan de overzichten hiervan. Op de kerkpagina's zijn op eenvoudige wijze foto's en teksten toe te voegen en extra sub-pagina's. Ook worden desgewenst automatisch de bijbehorende nieuwsberichten, activiteiten en nieuwsbrieven van de betreffende "kerk" getoond, voor zover van toepassing.

Vieringenfunctionaliteit - eenvoudig

Realisatie van een vieringenfunctionaliteit. Vieringen zijn door de beheerders eenvoudig te beheren. Op de website is het mogelijk om overzichten te creëren van de aankomende vieringen op volgorde van startdatum. Vieringen die verlopen zijn verdwijnen automatisch uit deze overzichten. Eventueel kan er een filter worden aangemaakt waarmee de bezoeker de activiteiten kan filteren op categorie.