Domeinnaam .COM

De domeinnaam is de URL van de site. Bij de site van Webheld is dat bijvoorbeeld 'webheld.nl'. Wij zorgen voor de registratie en het beheren van uw domeinnaam. Uw website wordt gekoppeld aan deze naam, zodat uw website te bezoeken is.

Hosting en onderhoud - Veilig & Zeker (maandelijks)

Webheld biedt u graag de mogelijkheid om na de realisatie van de website, deze technisch goed te onderhouden. In onze onderhoudspakketten is hosting van uw website standaard inbegrepen. De website wordt gehost op de servers die Webheld afneemt bij Vimexx. De registratie gebeurt op uw naam, zodat u de eigenaar blijft. Webheld neemt echter voor u alle administratie op zich. De hosting is inclusief SSL-certificaat. Er zal ook een mogelijkheid zijn tot het aanmaken van e-mailadressen. Binnen de onderhoudscontracten worden ook de onderwerpen “veiligheid” en “SEO” meegenomen, zodat de website goed vindbaar blijft via zoekmachines en veilig blijft zodat bijvoorbeeld de website niet eenvoudig gehackt zal kunnen worden. In de bijlage treft u een overzicht van onze pakketten. Voor uw website dient u minimaal het pakket "Veilig & Zeker" af te nemen. Voor meer service en optimalisatie kunt u echter ook het pakket "Extra Service" afnemen.

Hosting en onderhoud - Extra Service (maandelijks)

Webheld biedt u graag de mogelijkheid om na de realisatie van de website, deze technisch goed te onderhouden. In onze onderhoudspakketten is hosting van uw website standaard inbegrepen. De website wordt gehost op de servers die Webheld afneemt bij Vimexx. De registratie gebeurt op uw naam, zodat u de eigenaar blijft. Webheld neemt echter voor u alle administratie op zich. De hosting is inclusief SSL-certificaat. Er zal ook een mogelijkheid zijn tot het aanmaken van e-mailadressen. Binnen de onderhoudscontracten worden ook de onderwerpen “veiligheid” en “SEO” meegenomen, zodat de website goed vindbaar blijft via zoekmachines en veilig blijft zodat bijvoorbeeld de website niet eenvoudig gehackt zal kunnen worden. In de bijlage treft u een overzicht van onze pakketten. Voor uw website dient u het pakket “Extra Service” af te nemen. U kunt binnen dit pakket ook de extra opties “SEO” en “VPS” opnemen. Tegenwoordig is een snelle en goed vindbare website onontbeerlijk. De VPS-optie zorgt ervoor dat de website extra veilig, snel en stabiel is. Binnen de optie “SEO” biedt Webheld veel slimme tools aan om uw vindbaarheid te verhogen en denken we actief met u mee om dit effect nog te versterken

Hosting en onderhoud - Minimaal (maandelijks)

Webheld biedt u graag de mogelijkheid om na de realisatie van de website, deze technisch goed te onderhouden. In onze onderhoudspakketten is hosting van uw website standaard inbegrepen. De website wordt gehost op de servers die Webheld afneemt bij Vimexx. De registratie gebeurt op uw naam, zodat u de eigenaar blijft. Webheld neemt echter voor u alle administratie op zich. De hosting is inclusief SSL-certificaat. Er zal ook een mogelijkheid zijn tot het aanmaken van e-mailadressen. Binnen de onderhoudscontracten worden ook de onderwerpen “veiligheid” en “SEO” meegenomen, zodat de website goed vindbaar blijft via zoekmachines en veilig blijft zodat bijvoorbeeld de website niet eenvoudig gehackt zal kunnen worden. In de bijlage treft u een overzicht van onze pakketten. Voor uw website voldoet het pakket “Minimaal”. Voor meer service en zekerheid kunt u echter ook één van de uitgebreidere pakketten afnemen.