Videobeheersysteem

Wij maken voor u een videobeheersysteem. Die maakt het voor u mogelijk video's op uw website te plaatsen en te beheren. U kunt hierin de diensten Youtube en Vimeo gebruiken.

Partnerfunctionaliteit

Wij maken voor u een partnerfunctionaliteit.  Deze laat op uw website een overzicht zien van de partners in uw organisatie. Wij kunnen hier eventueel een filter inzetten waarmee de bezoeker de personen kan filteren op een gewenste categorie.

Recensiefunctionaliteit

Wij zorgen ervoor dat er op uw website een recensieoverzicht komt. Deze kan ook worden weergegeven op een eigen pagina.

Dienstenfunctionaliteit

Realisatie van een dienstenfunctionaliteit. Op de website is het mogelijk om diensten aan te maken en weer te geven op een overzichtspagina. Er kan eventueel een filter worden aangemaakt waarmee de bezoeker de diensten kan filteren op een gewenste categorie.

Advertentiefunctionaliteit

Een advertentiefunctionaliteit houdt in dat er een of meerdere advertenties op uw website komen te staan. Deze zijn door u eenvoudig te beheren.

Meertalige website

De website wordt meertalig gemaakt. De bezoeker kan eenvoudig kiezen in welke taal hij de website of betreffende pagina wil bekijken. U kunt zelf pagina's of andere onderdelen van de website vertalen.

Website-APK

De Website-APK is een onderhoudsdienst waarbij uw website van A tot Z wordt gecontroleerd en waar nodig hersteld of verbeterd.

Vacaturefunctionaliteit

Realisatie van een vacaturefunctionaliteit. Op de website is het mogelijk om vacatures aan te maken en weer te geven op een overzichtspagina. Er kan eventueel een filter worden aangemaakt waarmee de bezoeker de vacatures kan filteren op een gewenste categorie.

Login-mogelijkheid voor leden en afgeschermde pagina's

Realisatie van een afgeschermd ledensysteem. Beheerders kunnen afgeschermde pagina's aanmaken en beheren. Beheerders kunnen voor leden gebruikersaccounts aanmaken en beheren, waardoor deze kunnen inloggen op de website en toegang hebben tot deze afgeschermde pagina's.

Google Maps - uitgebreid

Een geavanceerde Google Maps kaart met daarom meerdere locaties aangegeven. Elke locatie heeft de mogelijkheid om een pop-up te openen met informatie over deze betreffende locatie.