Ontwerp powerpointsjabloon in huisstijl

Wij ontwerpen een sjabloon voor Microsoft Powerpoint. De sjabloon zal dezelfde kleuren en stijl als het logo en de website hebben. Wij maken minimaal twee voorstellen waaruit u een keuze kunt maken. Hierna ontwikkelen we aan de hand van uw eventuele opmerkingen een eindresultaat.

Logo en huisstijl

Door Webheld wordt een uniek en passend logo ontwikkeld. Er zullen minimaal twee logo-voorstellen worden gedaan waaruit u een keuze kunt maken, waarna er aan de hand van uw eventuele opmerkingen een eindresultaat wordt ontwikkeld. Er volgen net zoveel correctierondes totdat tevredenheid is bereikt. Dit logo zal leidend zijn voor de ontwikkeling van een huisstijl waarmee de organisatie zicht op een bewust gekozen wijze naar buiten toe kan presenteren. Het doel is door een consistente presentatie een memorabel imago op te bouwen. Met dat doel worden briefpapier en visitekaartjes ontworpen.

Logo - eenvoudig

Wij ontwerpen voor u een passend logo. Na de presentatie van het logo heeft u de mogelijkheid om gewenste correcties doorgeven, die wij aanpassen tegen uurtarief.

Ontwerp visitekaartjes

Wij ontwerpen voor u een professioneel visitekaartje. Het visitekaartje zal dezelfde kleuren en stijl als het logo en de website hebben. Er zullen minimaal twee voorstellen worden gedaan waaruit u een keuze kunt maken. Aan de hand van uw eventuele opmerkingen kan daarna een eindresultaat wordt ontwikkeld.

Ook het drukken kunnen we voor u laten doen. De drukkosten zijn voor uw rekening, maar de tijd die wij daaraan kwijt zijn bieden we aan als service. Het visitekaartje kan worden opgemaakt met verschillende namen en gegevens naar uw wens. Hiervoor rekenen wij uurtarief.

Folder

Er zal een uitvouwbare folder ontworpen worden met informatie over uw bedrijf met een uitnodigend karakter en mooie foto’s. De folder zal dezelfde kleuren en stijl als het logo en de website hebben. Ook het drukken kunnen we voor u laten doen. De drukkosten zijn voor uw rekening, maar de tijd die wij daaraan kwijt zijn bieden we aan als service.

Flyer A5

Door Webheld wordt een flyer van A5-formaat ontworpen. De flyer zal dezelfde kleuren en stijl als het logo en de website hebben. Ook het drukken kunnen we voor u laten doen. De drukkosten zijn voor uw rekening, maar de tijd die wij daaraan kwijt zijn bieden we aan als service.

Ontwerp briefpapier

Webheld ontwerpt briefpapier voor uw zakelijke communicatie: helder, doeltreffend en stijlvol.

Ontwerp logo

Door Webheld wordt een uniek en passend logo ontwikkeld. Er zullen minimaal twee logo-voorstellen worden gedaan waaruit u een keuze kunt maken, waarna er aan de hand van uw eventuele opmerkingen een eindresultaat wordt ontwikkeld. Er volgen net zoveel correctierondes totdat tevredenheid is bereikt.