Werkzaamheden tegen uurtarief

Dit kunnen diverse werkzaamheden zijn die tegen uurtarief worden berekend.

Blogfunctionaliteit

Wij plaatsen een blog op uw website. Bezoekers kunnen de blogs op volgorde van publicatiedatum zien. Ook kan de bezoeker filteren op categorie.

Strippenkaart

U kunt een aantal vastgestelde uren afnemen tegen een voordelig uurtarief.

Realisatie van een bestaand design

Wij realiseren een professioneel design. Dit design maken wij volledig responsive waardoor uw website er nog steeds prachtig uit ziet op allerlei verschillende apparaten. De website testen wij uitgebreid op gebruiksvriendelijkheid en werking op alle moderne browsers.

Opgaveformulier voor nieuwsbrieven

Realisatie van een opgaveformulier voor nieuwsbrieven. Er wordt een connectie gerealiseerd met uw nieuwsbriefsysteem, zoals Mailchimp of La Posta, zodat aanmelders direct automatisch worden toegevoegd aan de juiste mailinglijsten.

Presentaties en besprekingen website

Presentaties en besprekingen van de website op locatie of online (in overleg), waarbij ruim de tijd wordt genomen om alle onderdelen van de website te bespreken. Er worden net zoveel presentaties en besprekingen ingepland als nodig is om de website tot een tevreden eindproduct te ontwikkelen. Wij kunnen beamer en/of scherm meenemen wanneer dit niet op locatie aanwezig is. Reiskosten zijn niet in de prijs inbegrepen en zullen los worden gefactureerd tegen € 0,19 p/km.

Strategie-sessie

Onze onderhoudspakketten houden de website technisch helemaal in orde, maar helpt de website niet per definitie om mee te groeien met u en uw doelen. Een website is in feite nooit af: standaarden op het web veranderen, regelgeving wordt aangepast en ook uw eigen strategie ontwikkelt zich verder. Daarnaast zijn er ook nog veel meer middelen die kunnen worden ingezet om uw klanten effectief te bereiken, denk daarbij bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, flyers en online campagnes. Ook is het zeer interessant om inzicht te krijgen in hoe de website door uw klanten momenteel eigenlijk gevonden en gebruikt wordt en hoe dit verbeterd kan worden. Bij Webheld hebben we veel kennis ontwikkeld op het gebied van online strategie, die veel verder gaat dan het realiseren van websites. Wij maken maximaal 1 jaar na het live plaatsen van de website een afspraak met u, waarin we de website volledig doorlichten en bespreken hoe we deze kunnen verbeteren om tot de beste online strategie te komen, afgestemd op de situatie van het moment. We geven u een analyse van de effectiviteit van uw website tot dan toe, brengen samen in kaart in hoeverre uw doelen worden behaald en voeden u met nieuwe ideeën, niet alleen voor de website maar ook voor andere middelen die u kunt inzetten. Reiskosten zijn niet in de prijs inbegrepen en zullen los worden gefactureerd tegen € 0,19 p/km.

Workshop

Aan betrokken medewerkers wordt een workshop gegeven waarbij ruim de tijd wordt genomen om alle onderdelen van het inhoudelijk beheer van de website te bespreken. De workshop kan plaatsvinden op een locatie naar keuze.

Reactiefunctionaliteit

Elke pagina zal de mogelijkheid bieden om te reageren op het betreffende bericht. Per bericht/pagina zal door een beheerder in te stellen zijn of reageren geactiveerd is. Berichten kunnen direct geplaatst worden, of na goedkeuring van een moderator.

Websitesysteem - eenvoudig

Realisatie van een CMS, waarmee de beheerder na inloggen zelf de inhoud en structuur van de website kan aanpassen. Voor het CMS zal gebruikt gemaakt worden van WordPress, uitgebreid met plugins om optimaal aan de wensen te voldoen. Het systeem wordt voor de beheerder zo eenvoudig mogelijk ingericht.