Een website en online functionaliteiten voor uw kerk

Webheld heeft veel ervaring met het samenwerken met kerken. Met name voor katholieke kerken heeft Webheld al veel websites gerealiseerd. We hebben daarom veel ervaring met de specifieke behoeftes die kerken hebben voor hun websites. Denk hierbij aan speciale functies voor vieringen, misintenties, donaties en activiteiten.

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende al gerealiseerde websites en een greep uit de functionaliteiten die we aanbieden. Bent u lid van een kerk of parochie en heeft uw parochie een nieuwe website nodig? Wij zijn bij Webheld vertrouwt met het wel en wee van parochies of kerkgemeenten en kunnen voor u de juiste website realiseren. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Portfolio

Bekijk ons werk voor andere kerken!

Father Roderick

RK Collecte

RK Bron van Levend Water

Parochie Heilige Drie-Eenheid

Nicolaasparochie

Katholiek Utrecht

Heilige Johannes de Doper

Corneliuskerk Limmen

Sint Christoffelparochie

Begijnhofkapel Amsterdam

Augustinusparochie Breda

RK Haarlem

Parochie HH. Martha en Maria

Priesterfonds Sonnius

Functionaliteiten

Dit is een greep uit de online oplossingen die wij voor kerkwebsites hebben ontwikkeld

Nieuwsberichten

Uiteraard wilt u nieuws kunnen delen. Met deze functionaliteit kunt u naast de inhoud ook een fotogalerij toevoegen, ter ondersteuning van uw verhaal.

Aanmeldformulieren

Bezoekers kunnen zich hiermee direct aanmelden voor bijvoorbeeld Eerste Heilige Communie, Vormsel, Doopsel, Huwelijk, Uitvaart.

Digitale kapel

Hiermee kunnen bezoekers online een kaarsje aansteken met waarbij een specifieke intentie getoond wordt op de website.

Lezingentool

Op de website worden de 1e lezing, het psalm en de evangelielezing weergegeven met een termijn van 30 dagen.

Teampagina

Laat bezoekers kennismaken met uw team met een teampagina. Hier kunt u de teamleden weergeven met bijvoorbeeld naam, functie, foto, introductie of andere inhoud.

Activiteitenkalender

Met een activiteitenkalender kunt u eenvoudig activiteiten weergeven op uw website. Hierbij is het mogelijk om een opgaveformulier toe te voegen.

Vieringenpagina

Wij hebben een vieringentool ontwikkeld die het u makkelijk maakt om vieringen te delen op uw website, door ze vanuit een Excelbestand automatisch in te laden op de website.

Donatieformulier

Met een donatieformulier kunnen parochianen online doneren. Bezoekers kunnen betalen door middel van digitaal bankieren. Hiervoor wordt een account aangemaakt bij Mollie, die gekoppeld wordt aan de website.

Social Mediaknoppen

Met Social Mediaknoppen kunt u berichten en activiteiten laten delen; via de knop wordt er een link naar de inhoud geplaatst op een Social Mediakanaal (YouTube, Twitter, Facebook).

Koppeling met Kerkradio

Zodat dit via de website makkelijk toegankelijk is.

Blog

Met de blogfunctionaliteit kunt u bloggen, reacties ontvangen en een discussie aangaan met de bezoekers van uw website.

Vacaturebank

Elke parochie heeft vrijwilligers nodig. Deze zijn te plaatsen in een vacaturebank, en eventueel te delen via social media.

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrieffunctionaliteit kunt u nieuwsbrieven uitsturen naar uw publiek. Met een aanmeldformulier, gekoppeld aan een Mailchimpaccount, kunt u gratis nieuwsbrieven uitsturen naar maximaal 2000 contacten.

Webshop

Met een webshop heeft u de mogelijkheid om producten online te verkopen.

Contactformulier

Met het contactformulier kunnen bezoekers van uw website per e-mail contact met u opnemen.

Welkomsttour

Met deze functie kunt u nieuwe bezoekers van uw website welkom heten door ze een digitale rondleiding te geven en de belangrijkste functionaliteiten te tonen.

Parochieblad

Heeft u een parochieblad en wilt u die toegankelijk maken voor uw publiek? Wij kunnen uw parochieblad via de website van de Zalige Zalm zichtbaar maken.

Reserveringssyteem

Wilt u ruimtes in uw kerk verhuren, of bezoekers laten reserveren voor diensten of activiteiten? Daarvoor maken wij graag een reserveringssysteem voor u!
NieuwsbriefBlijf op de hoogte en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief